Skip to main content

Oplev Smagen af Vesterhavet

    Retter
    3 RETTER
    435,-
    Hummer Bisque - Farseret Fisk - Chokolade.
    5 RETTER
    585,-
    Beder - Hummer Bisque - Helleflynder - Farseret Fisk - Chokolade.
    FULD PLADE
    1500,-
    6 retter - Vinmenu - Petite four - Kaffe - Avec - Søde sager.
    Sides
    APPETIZER
    BRØD & SMØR
    Forretter
    KAVIAR & BLINIS
    155,-
    med rødløg og creme fraiche.
    BRAISERET PORRE
    95,-
    med peberrod, og hasselnød.
    FETTUCCINE
    120,-
    med blåmuslinger og persille.
    RIMMET HELLEFLYNDER
    135,-
    med kærnemælk, fermenteret kål og græskarkerner.
    Hovedretter
    FRISK FISK
    275,-
    med fumé, urter, kartoffelterrine, ramsløg og gulerødder.
    RIBEYE FRA SPIS MIN GRIS
    335,-
    med rødvins glace, kartoffelterrine, ramsløg og gulerødder.
    STEGT HVEDE/HAVRE
    245,-
    med otto, ostesauce, kartoffelterrin, ramsløg  og gulerødder.
    Desserter
    OST
    90,-
    RABARBER & HVID CHOKOLADE
    95,-
    Sødt til kaffen 
    3 SLAGS SØDT
    72,-
    fyldt chokolade, mazarin ev havtorn eller brunet smør

    Åbningstider

    Vil du booke bord?